Uutuudet

Tommy Hilfiger

Valloittava säihkyvän harmaa Tommy Hilfiger -kello (1782304) kauniilla ruusukultaisilla yksityiskohdilla ja upealla mesh-rannekkeella. Tästä kellosta ei tyyliä puutu!

 

Tommy Hilfiger

Sininen kellotaulu ja teräsranneke on kestomenestyjä Tommy Hilfiger mallistossa. Tämä kyseinen malli (1791788) jatkaa Tommy Hilfigerin menestysreseptillä, samalla lisäten kellotauluun sporttisia yksityiskohtia.

BOSS

Harmaa runko, mesh-ranneke ja ruusukultaiset yksityiskohdat luovat upean yhdistelmän. BOSS:in uusi kello (1513837) on varma valinta tyyliä arvostavalle.

Olivia Burton

Kukkea taulu, ruusukultainen runko ja viisarit sekä upea korallinvärinen nahkaranneke. Tässä Olivia Burton (OB16BF30) kellossa on todelliset klassikon ainekset!

Olivia Burton

Kukkainen taulu sointuu kauniisti myös teräksisen mesh-rannekkeen kanssa. Tämä kyseinen malli (OB16BF32) yhdistää upeasti ruusukultaiset viisarit, teräksen väriset indeksit ja värikkään kukkataulun.

Syksyn uusi Tommy Hilfiger kello- ja korumallisto on julkaistu!

 

Syksyn Tommy Hilfiger kello- ja korumallistossa näkyy brändin nuorekas ilme ja sporttisuus, amerikkalaista klassista tyyliä unohtamatta! Muotimaailmassa Tommy Hilfiger on kestosuosikki, mutta viime vuosina se on onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa nuorten suosikkina. Merkin kello- ja korumallisto jatkaa nuorekasta linjaa. Naisten mallistosta ilmenee trendikäs harmaa ja kaunis ruusukulta, miesten mallistossa on vahvasti esillä suuressa suosiossa säilynyt sininen väri. Tutustu Tommy Hilfiger syksy-talvi mallistoon tästä.

#TommyHilfiger @TommyHilfiger

Oris Big Crown ProPilot X Calibre 115

Oriksen uusin lanseeraus on itsenäisen sveitsiläisen kellonvalmistajan mestariteos ja symboloi yrityksen vahvaa visiota. Big Crown ProPilot X Calibre 115 nojaa vahvasti Oriksen historiallisiin juuriin, mutta samalla se johdattaa yritystä eteenpäin. Kellovalmistajan omien sanojen mukaan tämä kello edustaa paremmin Orista kuin mikään aiemmin valmistettu malli.

Oris Big Crown ProPilot X Calibre 115 -mallia voidaan pitää puhtaana ilmentymänä sveitsiläisestä mekaanisten kellojen osaamisesta. Kello on skeleton-malli, joka paljastaa mekaanisen Oris 115 -inhouse -koneiston sekä etu- että takapuolelta. Kellon viehätys perustuukin siihen, että siitä näkee koneiston toiminnan ja mitään ei ole piilotettu. Oriksen mukaan ihmiset viehättyvät asioista ja esineistä, jonka toiminnan pystyy näkemään ja ymmärtämään. Nykyisenä älypuhelinten hallitsemana aikana tämä on harvinaista – jopa luksusta.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan Big Crown ProPilot X Calibre 115 on taattua Oris-laatua. Kello on halkaisijaltaan 44mm ja sen runko ja ranneke on valmistettu titaanista. Osoittimet ja indeksit on päällystetty hohtavalla Superluminova-pinnoitteella, joten ne erottuvat selkeästi pimeissä olosuhteissa. Kellon muotoilussa näkyvät sen pitkän suunnittelutyön inspiraation lähteet: ilmailu, arkkitehtuuri ja Oriksen kotiseudun Waldenburgin laakson luonto.

Olivia Burton - Uutuus suoraan Lontoosta!

Olivia Burton on kahden muotialan ammattilaisen Jemman ja Lesan perustama ainutlaatuinen kello- ja asustebrändi. Jemma ja Lesa tutustuivat opiskellessaan Lontoossa ja heitä yhdisti rakkaus kauniiseen designiin sekä intohimo luoda jotain täysin uutta ja omaa. Ystävysten yhteinen kellomerkki sai nimekseen Olivia Burton Lesan isotädin mukaan. Olivia Burtonin muotoilua inspiroivat vintage, luonto ja kaikki kaunis ympärillämme. Tutustu Olivia Burton -mallistoon!

@oliviaburtonlondon #myoliviaburton

Brands by Kultakeskus - Kultakeskus Oy

Puh. +358 3 65711

info@kultakeskus.fi

Paroistentie 2,

13101 Hämeenlinna

©Kultakeskus 2021

Tietosuojaseloste

 

Kultakeskus_logo_4v