Uutuudet

Tommy Hilfiger

Kaunis ruusukultainen Tommy Hilfiger naisten kello (1782197) on varma valinta klassista tyyliä arvostavalle!

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger 1791718 -kellossa on urheilullista fiilistä! Tummansininen 46 mm kellotaulu, punaiset yksityiskohdat ja valkoiset indeksit tekevät tyylin. Ranneke on ruostumatonta terästä.

BOSS

BOSS tarkoittaa tyyliä! Upea petroolinsininen kellotaulu erottaa BOSS 1513783 -mallin muista. Tumma nahkaranneke ja metalliset yksityiskohdat kellotauluissa viimeistelevät kokonaisuuden.

Olivia Burton

Värikkäät indeksit ovat tämän pelkistetyn tyylikkään Olivia Burton Rainbow -kellon juju! Valkoinen kellotaulu ja punakultainen mesh-ranneke tekevät tyylistä ajattoman. Malli: OB16RB24

Olivia Burton

Klassinen rannekello, jossa hopeanväriset metalliosat sointuvat kauniisti yhteen ylellisen, pastellisävyisen helmiäistaulun kanssa. Tämä Olivia Burton -uutuusmalli  (OB16MOP02) sopii jokaiseen päivään!

Kevään raikas Tommy Hilfiger kello- ja korumallisto on nyt saatavilla!

 

Kevään Tommy Hilfiger kello- ja korumallistossa näkyy brändin nuorekas ilme ja sporttisuus, amerikkalaista klassista tyyliä unohtamatta! Muotimaailmassa Tommy Hilfiger on kestosuosikki, mutta viime vuosina se on onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa nuorten suosikkina. Merkin kello- ja korumallisto jatkaa nuorekasta linjaa. Naisten mallistosta esiin nousee kaunis ruusukulta ja miesten kelloissa Tommy Hilfiger luottaa edelleen sporttisen sinisen ja tyylikkään teräsrannekkeen yhdistelmään. Tutustu Tommy Hilfiger syksy-talvi mallistoon tästä.

#TommyHilfiger @TommyHilfiger

Oris Big Crown ProPilot X Calibre 115

Oriksen uusin lanseeraus on itsenäisen sveitsiläisen kellonvalmistajan mestariteos ja symboloi yrityksen vahvaa visiota. Big Crown ProPilot X Calibre 115 nojaa vahvasti Oriksen historiallisiin juuriin, mutta samalla se johdattaa yritystä eteenpäin. Kellovalmistajan omien sanojen mukaan tämä kello edustaa paremmin Orista kuin mikään aiemmin valmistettu malli.

Oris Big Crown ProPilot X Calibre 115 -mallia voidaan pitää puhtaana ilmentymänä sveitsiläisestä mekaanisten kellojen osaamisesta. Kello on skeleton-malli, joka paljastaa mekaanisen Oris 115 -inhouse -koneiston sekä etu- että takapuolelta. Kellon viehätys perustuukin siihen, että siitä näkee koneiston toiminnan ja mitään ei ole piilotettu. Oriksen mukaan ihmiset viehättyvät asioista ja esineistä, jonka toiminnan pystyy näkemään ja ymmärtämään. Nykyisenä älypuhelinten hallitsemana aikana tämä on harvinaista – jopa luksusta.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan Big Crown ProPilot X Calibre 115 on taattua Oris-laatua. Kello on halkaisijaltaan 44mm ja sen runko ja ranneke on valmistettu titaanista. Osoittimet ja indeksit on päällystetty hohtavalla Superluminova-pinnoitteella, joten ne erottuvat selkeästi pimeissä olosuhteissa. Kellon muotoilussa näkyvät sen pitkän suunnittelutyön inspiraation lähteet: ilmailu, arkkitehtuuri ja Oriksen kotiseudun Waldenburgin laakson luonto.

Olivia Burton - Uutuus suoraan Lontoosta!

Olivia Burton on kahden muotialan ammattilaisen Jemman ja Lesan perustama ainutlaatuinen kello- ja asustebrändi. Jemma ja Lesa tutustuivat opiskellessaan Lontoossa ja heitä yhdisti rakkaus kauniiseen designiin sekä intohimo luoda jotain täysin uutta ja omaa. Ystävysten yhteinen kellomerkki sai nimekseen Olivia Burton Lesan isotädin mukaan. Olivia Burtonin muotoilua inspiroivat vintage, luonto ja kaikki kaunis ympärillämme. Tutustu Olivia Burton -mallistoon!

@oliviaburtonlondon #myoliviaburton

Brands by Kultakeskus - Kultakeskus Oy

Puh. +358 3 65711

info@kultakeskus.fi

Paroistentie 2,

13101 Hämeenlinna

©Kultakeskus 2019

Tietosuojaseloste

 

Kultakeskus_logo_4v