Skip to content

Uutuudet

Tommy Hilfiger

Minimalistinen naisten kello (1782163) on suunniteltu yhteistyössä yhdysvaltalaisen näyttelijän Zendayan kanssa. Klassinen vaalea kellotaulu, ruostumattomasta teräksestä valmistetut metalliosat ja mesh-ranneke antavat tyylikkään vaikutelman sesongista toiseen!

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger 1791640 -kello on varustettu sporttisen tummansinisellä 44 mm kellotaululla, jossa on useita toimintoja ja valkoiset yksityiskohdat. Kellon klassinen ranneke on ruostumatonta terästä.

BOSS

Boss 1513711 -kellon musta runko ja syvän sininen nahkaranneke muodostavat tyylikkään kokonaisuuden. Sinisessä 44mm kellotaulussa on myös ajanottotoiminto, päivyri ja 24-tunnin kello.

Olivia Burton

Värikkäät indeksit ovat tämän pelkistetyn tyylikkään Olivia Burton Rainbow -kellon juju! Valkoinen kellotaulu ja punakultainen mesh-ranneke tekevät tyylistä ajattoman. Malli: OB16RB24

Olivia Burton

Klassinen rannekello, jossa hopeanväriset metalliosat sointuvat kauniisti yhteen ylellisen, pastellisävyisen helmiäistaulun kanssa. Tämä Olivia Burton -uutuusmalli  (OB16MOP02) sopii jokaiseen päivään!

Olivia Burton - Uutuus suoraan Lontoosta!

Olivia Burton on kahden muotialan ammattilaisen Jemman ja Lesan perustama ainutlaatuinen kello- ja asustebrändi. Jemma ja Lesa tutustuivat opiskellessaan Lontoossa ja heitä yhdisti rakkaus kauniiseen designiin sekä intohimo luoda jotain täysin uutta ja omaa. Ystävysten yhteinen kellomerkki sai nimekseen Olivia Burton Lesan isotädin mukaan. Olivia Burtonin muotoilua inspiroivat vintage, luonto ja kaikki kaunis ympärillämme. Tutustu Olivia Burton -mallistoon!

@oliviaburtonlondon #myoliviaburton

Oris Big Crown ProPilot X Calibre 115

Oriksen uusin lanseeraus on itsenäisen sveitsiläisen kellonvalmistajan mestariteos ja symboloi yrityksen vahvaa visiota. Big Crown ProPilot X Calibre 115 nojaa vahvasti Oriksen historiallisiin juuriin, mutta samalla se johdattaa yritystä eteenpäin. Kellovalmistajan omien sanojen mukaan tämä kello edustaa paremmin Orista kuin mikään aiemmin valmistettu malli.

Oris Big Crown ProPilot X Calibre 115 -mallia voidaan pitää puhtaana ilmentymänä sveitsiläisestä mekaanisten kellojen osaamisesta. Kello on skeleton-malli, joka paljastaa mekaanisen Oris 115 -inhouse -koneiston sekä etu- että takapuolelta. Kellon viehätys perustuukin siihen, että siitä näkee koneiston toiminnan ja mitään ei ole piilotettu. Oriksen mukaan ihmiset viehättyvät asioista ja esineistä, jonka toiminnan pystyy näkemään ja ymmärtämään. Nykyisenä älypuhelinten hallitsemana aikana tämä on harvinaista – jopa luksusta.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan Big Crown ProPilot X Calibre 115 on taattua Oris-laatua. Kello on halkaisijaltaan 44mm ja sen runko ja ranneke on valmistettu titaanista. Osoittimet ja indeksit on päällystetty hohtavalla Superluminova-pinnoitteella, joten ne erottuvat selkeästi pimeissä olosuhteissa. Kellon muotoilussa näkyvät sen pitkän suunnittelutyön inspiraation lähteet: ilmailu, arkkitehtuuri ja Oriksen kotiseudun Waldenburgin laakson luonto.

Syksyn Tommy Hilfiger -mallisto on yhdistelmä huoliteltua tyylikkyyttä ja sporttista muotoilua

Tommy Hilfigerin syksyn 2019 kello- ja korumallisto edustaa merkille uskollisesti amerikkalaista tyyliä, jossa yhdistyvät klassisuus, nuorekas ilme ja sporttimaailma. Tänä vuonna etenkin miesten mallistossa näkyy klassinen urheilufiilis! Perinteiset teräsrannekkeet, urheilullinen ulkoasu sekä sinisen ja mustan sävyt muodostavat kauden tyylin. Naisten malliston tähtenä loistaa urallaan nousukiidossa oleva yhdysvaltalainen näyttelijä Zendaya. TommyXZendaya-yhteistyömalliston kellot ovat kauniin minimalistisia ja toimivat sesongista toiseen! Tutustu Tommy Hilfiger syksy-talvi mallistoon tästä.

#TommyHilfiger @TommyHilfiger

Brands by Kultakeskus - Kultakeskus Oy

Puh. +358 3 65711

info@kultakeskus.fi

Paroistentie 2,

13101 Hämeenlinna

©Kultakeskus 2019

Tietosuojaseloste

 

Kultakeskus_logo_4v