Kultakeskus

Kultakeskus on Pohjoismaiden johtava jalometallialan yritys, jonka historia ulottuu jo yli sadan vuoden päähän. Suomen Kultaseppien liitto perusti vuonna 1918 tehtaan Hämeenlinnaan, mistä Kultakeskuksen tarina sai alkunsa. Nykyisin Kultakeskuksella on toimintaa Suomen lisäksi, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa, mutta päätoimipaikkamme on edelleen Hämeenlinnassa.

Jalometallituotteiden valmistuksen rinnalla merkkikellojen maahantuonti on merkittävä osa yrityksemme toimintaa. Kellojen maahantuonti aloitettiin vuonna 1986, joten meillä on yli kolmen vuosikymmenen kokemus alasta ja maailman johtavien kellobrändien kanssa toimimisesta.

Kultakeskuksen tavoite on tuoda halutuimmat kellomerkit ja -mallistot suomalaisten kuluttajien saataville kattavan jälleenmyyjäverkostomme kautta. Brändivalikoimamme kautta edustamme kellomaailman pioneereja ja hienointa teknologiaa, mutta myös viimeisimpiä trendejä ja kysytyimpiä muotiasusteita. Brändivalikoimaamme kuuluvat muun muassa laadukkaista automaattikelloista tunnettu sveitsiläinen Oris sekä ajankohtaiset muotimerkit Tommy Hilfiger, Boss, Festina, Candino ja Olivia Burton.

Brands by Kultakeskus - Kultakeskus Oy

Puh. +358 3 65711

info@kultakeskus.fi

Paroistentie 2,

13101 Hämeenlinna

©Kultakeskus 2021

Tietosuojaseloste

 

Kultakeskus_logo_4v